28.7.2019

Kissojen taisto

Yhtenä iltana, kun kesä oli kuumimmillaan, eräs Yrjö niminen kissa tepasteli ulkona. Kissa käveli rauhallista tietä, läpi omakotitaloalueen. Yrjön valkoinen turkki oli suorastaan häikäisevän kiiltävä, ja sillä oli pitkät mustat viikset. Yrjö katseli smaragdinvihreillä silmillään ohi käveleviä ihmisiä, jotka vuorostaan jäivät lumoutuneena katsomaan erittäin komeaa kissaa. Yrjö kiitti ihmisiä huomiosta käymällä puskemassa heidän jalkojaan. Ihmiset lumoutuivat entisestään sen jälkeen kun Yrjö kävi puskemassa heitä. Yksi toisensa perään, ihmiset lähtivät seuraamaan lumoutuneena Yrjöä.

Yrjö tuli pois rauhallisemmalta alueelta, kohti synkkää ja mystistä kerrostaloaluetta. Perässään hänellä oli noin 500 ihmistä, lumoutuneena ja kuolaten seuraamassa Yrjön jokaista liikettä, haluten suojella tuota erittäin komeaa kissaa.

Ilta synkkeni äkkiä, ja usva nousi kerrostalojen juurelle. Sumusta asteli täysin musta kissa, joka katsoi paikalle saapunutta joukkoa julman punaisilla silmillään. Tämä kissa oli nimeltään Beelzecat, ja sillä oli vain yksi tavoite mielessään; jakaa iloa ja rakkautta kaikille maailman olennoille.

"Tulit vihdoin", Beelzecat sanoi Yrjölle. "Luuletko että tuosta joukosta on mitään apua?" Beelzecat pudisteli päätään. "Olen varma että saamme pahamaineisen suunnitelmasi lopetettua, ennen kuin kaikki kärsivät!", Yrjö huusi takaisin. "Antaa tulla sitten, ette voi estää minua!", Beelzecat murahti ja hyppäsi äkkiä ilmaan kohti Yrjöä, samalla ottaen kyntensä esiin.

Ihmiset alkoivat äkkiä ryntäämään Yrjön suojaksi. Ne alkoivat kasautua hänen päälleen, muodostaen suojaavan kuvun, pitäen käsistä ja jaloista kiinni. Beelzecat lensi kohti kupua, ja laskeutui kevyesti sen päälle. Se katsoi jalkojensa alla muodostelmassa olevia ihmisiä, ja tunsi surua. "Kirottu Yrjö, laittaa nyt viattomat ihmiset kilvekseen". Beelzecat pohti hetken mitä tehdä, ja päätyi lopulta kutittamaan lähintä ihmistä. Ihminen tuntui heräävän horroksesta, ja alkoi nauramaan, samalla tippuen kuvun pohjalle, Yrjön päälle.

"Kirottu Beelzecat, aina sinä voitat!", Yrjö huusi puristuksista. "Niin, paha saa aina palkkansa! Ha-haa!", Beelzecat vastasi takaisin, laskeutuen itse kuvun sisälle Yrjön luokse. Ihminen nousi pois kissan päältä, ja oli täysin ihmeissään ympäröivästä ihmiskuvusta, hän päätti että näin ihmeellisestä jutusta pitää kyllä ottaa selfie Instagramiin #kissatjamuuri tägillä. Kissat kohauttivat olkiaan, ja laittoivat oljet maahan. Sen jälkeen Beelzecat antoi Yrjölle palkan, kuten olivat sopineet. 10 euroa ja sillipurkki.

"Huomenna taas?", Yrjö kysyi. "Ääh, en tiiä, vois ottaa pari vapaapäivää. Ehtis sit vaikka kattella muutama jakso Stranger Thingsiä Netflixistä", Beelzecat vastasi. "Selvä juttu, soittele sit ku leikitään taas", Yrjö sanoi ja lähti iloisena palkkansa kanssa kotia kohti. Beelzecat katsoi hetken vielä maassa olevaa ihmiskupua, pyöräytti sitten silmään ja meni kotiin katsomaan telkkaria.

Ihmiskuvussa olevat ihmiset eivät transsissaan ymmärtäneet mistään mitään, vaan päivien kuluessa hiljalleen nääntyivät nälkään ja vuosien vieriessä muuttuivat luurangoiksi. Siinä vaiheessa kun tuuli oli puhaltanut viimeisenkin vaateriekaleen luurankojen päältä, he heräsivät transsistaan ja alkoivat tanssia sambaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cthulhu Fhtagn!