23.11.2013

Aamun palat

Mies laittoi vettä kattilaan. Alkoi olla jo niin nälkä että hänen vatsassa asuva marsu murisi vihaisesti. Mies oli hieman peloissaan aina kun marsu alkoi murisemaan, sillä kerran se oli laittanut television niin kovalle että housut tippuivat. Tästä oli jäänyt ikuiset traumat, sillä hän oli ollut yksin kotona tapahtuman aikana. Mies laittoi kattilan nuotioon ja avasi samalla hieman parvekkeen ovea että asunnossa leijuva musta savu haihtuisi. Hän tiesi kokemuksesta että marsu ei pitäisi siitä jos hän pyörtyisi.

Vesi alkoi kiehumaan kattilassa ja mies ripotteli sinne puurohiutaleita. Puurohiutaleet huusivat kiitoksia miehelle, sillä nyt niistä tulisi isoja ja vahvoja! Kukaan ei sitä vielä tiennyt, mutta nämä puurohiutaleet olivat suunnitelleet maailman valloitusta jo pitkän aikaa. Mies vain hölmkstyneenä otti vastaan kiitokset ja tulikin iloiseksi siitä että nyt hänellä olisi juttuseuraa aamupalalla. Hiutaleet imivät itseensä vettä ja paisuivat, Puuro oli syntynyt.

Puuro nousi jaloilleen ja venytteli. "Aah, vuosisadan odottelu ei tunnu enää yhtään pahalta", se sanoi. Mies oli hämmentynyt eikä tiennyt mitä sanoa. "Ymmärrän hämmennyksesi. Olen seurannut elämääsi, ja tämä on vasta toinen kerta kun aamupuurosi nousee jaloilleen. On siis täysin luonnollista pelätä sitä mitä tästä seuraa", Puuro sanoi. Mies nielaisi. Vihainen marsu laittoi televisiota kovemmalle ja miehen suusta alkoi kuulua Ritari Ässän teemamusiikia. Puuro vihastui keskeytyksestä. "Hyvä valinta, mutta on epäkohteliasta keskeyttää Puuron maailmanvalloitusta!", Puuro sanoi, ja juuri kun oli kurottamassa limaista kättään miehen suuhun hiljentääkseen marsun television niin MacGyver heitti parvekkeen alapuolelta kävyn asuntoon ja se räjäytti puuron seinille. Mies kohautti olkiaan ja kutsui MacGyverin aamupalalle. Ja yhdessä naureskellen he söivät puuroa seiniltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cthulhu Fhtagn!