18.1.2011

Läskiperseen seikkailut

Eräs mies istui nojatuolissa katsoen telkkarista lempiohjelmaansa: Ostos TV:tä. Hänellä oli nälkä, niinpä hän päätti syödä läheisen kahvikupin, joka oli kuorrutettu marmeladilla. "Om nom" mies sanoi ja pieraisi. Hänellä oli ollut oikein maukas päivä marmeladeineen, mutta nyt ne olivat loppu. Hänen täytyisi lähteä kauppaan. "Oh shit" ajatteli mies ajatellessaan samalla sitä hirvittävää prosessia mikä oli aina edessä kauppaan lähtiessä, pitäisi nostaa perse penkistä.

Suurin ponnstuksin mies yritti nostaa läskiperseensä ylös tuolista, mutta se ei onnistunut sitten millään. "nngh",  "hnnnngh", mies ähisi yrittäessään vetää itseään käsillä ylös penkistä (hänellä oli nähkääs tätä tarkoitusta varten kiinnitetty seinään oma koukku, josta pystyisi vetämään itsensä ylös), mutta hänellä tuli vain paskat housuun. "Oh shit" ajatteli mies taas, ja luovutti hetkeksi.

Löydettyään kuukauden vanhat juustokuorrutteiset nachot niskatyynynsä alta, hän söi ne ahnaasti mussuttaen. Juusto maistui hieman homeiselta, mutta ei se menoa haitannut. "Om nom", ajatteli mies mussuttaessaan pikantteja nachoja. Mies piti parin tunnin ruokalevon.

Levon jälkeen hän havahtui paskan hajuun. "Oh shit", ajatteli mies taas koska nyt pitäisi nousta suihkuun. Tällä kertaa nachoista virkistäytyneenä hän sai kuin saikin nostettua läskiperseensä ylös tuolista. "Hurra!", mies juhlisti. Hän löntysti keittiöön hakemaan voitonjuomaa, kossua kolalla. Mies aukaisi jääkaapin, sisällä näkyi vain kahden litran pulloja täynnä valmista kossukola miksiä. "Om nom", mies ajatteli niistä. Hän otti yhden pullon ja joi sen yhdellä kulauksella. "Om nom", hän ajatteli taas ja röyhtäisi. Sitten mies sammui ja kaatui lattialle.

Mies heräsi muutaman päivän päästä pää verisenä, eikä tiennyt missä oli. "Oh shit", hän ajatteli kun luuli murtautuneensa jonkun toisen asuntoon hakemaan särkylääkkeitä. "Om nom", hän ajatteli tässä välissä särkylääkkeistä. Suurin ponnistuksin hän ryömi sekaisena keittiöstä eteiseen, jossa jäi haistelemaan nahkaisia kenkiä. Miehellä oli taas nälkä. "Om nom", sanoi mies mussutaessaan nahkakenkiä.

Pidettyään taas muutaman tunnin ruokalevon hän havahtui siihen että olikin omassa asunnossaan. Mies oli helpottunut. "Hurra!", hän juhlisti. Suurin ponnistuksin hän pääsi ryömimään läheiselle "vedä-itsesi-tämän-avulla-ylös-lattialta" koukulle, josta vapisevin jaloin pääsi ylös. Nyt miestä alkoi väsyttämään, joten hän käveli vapisevana makuuhuoneeseensa olohuoneeseen. Mies rojahti tuoliinsa, joka oli hänelle rakkain asia maailmassa. Ja niin hän nukahti onnellisena, vaikkakin hieman haisevana, mukaviin uniinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cthulhu Fhtagn!