14.9.2015

Mario 30v.

Eräässä vanhassa kerrostalossa, siinä tunkkaisimmassa, homeisimmassa ja tupakansavuisimmassa huoneistossa, vanha viiksekäs putkimies kaivoi punaisen haalarinsa taskusta putkipihtejä kiristääkseen uuden vesiputken paikalleen. "Tän jälkeen sen pitäis huuhdella", hän mutisi itsekseen rouhealla äänellään ja kiristi putken. Sitten putkimies veti pöntön nupista ja vastoin kaikkia fysiikan lakeja pöntössä olleet ripulit lensivät putkimiehen naamalle. Hetken tyrmistyksen jälkeen hän rojahti lattialle istumaan ja hekottaen sytytti tupakan. Hän istui siinä tovin, polttaen tupakkansa loppuun hiljaisuudessa.

Putkimies nousi ylös ottaen lavuaarista tukea, mutta hänen painonsa takia lavuaari irtosi seinästä ja hanan putkien irrotessa alkoi suihkuamaan kuumaa ja kylmää vettä ympäri vessaa putkimiehen kaatuessa lattialle. "Voi vittu", hän kirosi lattialta ja ponnisti ylös polvet naksahdellen. Hän otti lavuaarin vieressä roikkuneen homeisen pyyhkeen ja pyyhki siihen naamansa. Putkimies vilkaisi vielä kerran kaaottista vessaa, heitti hanskansa paskaiselle lattialle ja jätti veden suihkuamaan astuen vessasta ulos asunnon olohuoneeseen.

Yhdestä makuuhuoneesta pitkä viiksekäs mies vihreässä takissa astui ulos tyytyväinen ilme naamallaan. Huomattuaan putkimiehen hän vakavoitui ja veti hattunsa syvemmälle ja poistui pikaisesti asunnosta. Makuuhuoneesta asteli seuraavaksi ulos putkimiehen rottanaamainen asiakas, vain vaaleanpunaiseen verkkopaitaan pukeutuneena, joka ei peittänyt yhtään hänen alipainoisuuttaan. "Eihän sua haittaa että hoitelin samalla omia asiakkaita?", hän kysyi putkimieheltä. "No eipä oikeastaan.", hän vastasi monotonisesti. "Saitko veskin kuntoon? Näytät vähän paskaiselta.", putkimies kuuli häneltä kysyttävän, ajatusten melkein karatessaan omille teilleen. "Täh? En. Ei. En saanu sun paskapönttöäs korjattua, mut sinne oli joku pommi asennettu tai jotain ja mä vaadin maksua!", putkimies sylki suustaan. "No mulla ei oo kyl käteistä nyt...mut sain maksuks äsken taikasieniä, haluutko sä?" "Aivan sama, anna nyt jotain"
Asiakas kävi makuuhuoneessa ja tuli takaisin pienen pussin kanssa. "Tässä ois, ollaanko sujut?" "No mä soitan sulle himasta myöhemmin niin kattellaan sit" "Selvä juttu!". Putkimies otti pussin asiakkaaltaan. "Kuka toi jätkä muuten oli joka tuli ulos sieltä? Näytti tutulta" "No se oli yks Luigi vaan, se on vakkari. Tykkää että leikitään vähän veljeksiä tai tungetaan kilpikonnia perseeseen!", mies sanoi nauraen kirkkaalla äänellään. Putkimies katsoi kuvottuneena hekottavaa anorektikkoa ja lähti ulko-ovelle päin.

Putkimies kuuli takaansa vielä "Jos sä kultsi tarviit apua noiden sun naamakarvojen kanssa niin tuu vaan käymään Marion luona millon vaan niin voidaan vähän vahailla!", mies kikatti. "No jos sä tarviit paskaputkies kanssa apua niin turha soittaa enää Persikan Putkipalveluun, mä en rassaile niitä putkia!", nainen huudahti paiskatessaan ulko-oven kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cthulhu Fhtagn!