13.12.2016

Verkko on poikki

Verkko meni rikki. Hämähäkki oli a tästä murheellisesta tapahtumasta ja päätti kirjoittaa päiväkirjaansa asiasta.

"-----/------/------/--------
----------/-

--/"

Hämähäkille ominainen kirjoitustyyli ei välttämättä välity ihmislukijoille ihan yhtä hyvin kuin kahdeksanjalkaisille lajitovereille, joten tässä käännetty versio.

"--------\------\------\-----
-\----------

\--"

Hm. Se saattaa tietysti olla ongelma, mutta hämähäkki ei voinut sille mitään. Keksitkö ratkaisun hämähäkin kirjoittamaan ongelmaan? Ai mitä että? Et saanut käännetystäkään tekstistä selvää? No voi hyvänen aika sentään, eihän sinusta ole mitään hyötyä. Teen sen sitten itse.

Rakas hämähäkki, et sinä tarvitse verkkoa syödäksesi kärpäsiä. Tilaat verkosta paketillisen kuivattuja kärpäsiä Thaimaan rämeiltä, niillä pysyt kylläisenä elämäsi loppuun asti.

Niin siinä sitten kävi että hämähäkki tajusi lopulta käyttää tietokonettaan ja tilasi verkkokaupasta uuden verkon. Sillä se sitten pyydysti kärpäsiä, koska ei tahtonut Thaimaalaisia rämekärpäsiä. Ja seuraavana aamuna ihminen tuli katsomaan koloon ja kysyi hämmentyneenä "Miksi sinä hämähäkki olet varastanut minun tietokoneeni? Nyt joudut linnaan!", ja niin siinä sitten kävi että ihminen vei hämähäkin eksoottiseen Skotlantilaiseen linnaan.

Loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cthulhu Fhtagn!