16.1.2015

Kolikko on tappava

"Hei! Oletko kuuro?!", hän kuuli vierestään. Vihainen pottahiuksinen nainen tuijotti häntä viidenkymmenen millimetrin päästä. Kahvila oli lähes hiljainen, vain kaksi asiakasta ja välillä joku pieraisi. Hämärässä nurkassa, sateen hakkaessa ikkunaan hän oli ilmeisesti nukahtanut ja samalla iskenyt hampaallaan kahvikupin rikki.
"Niin että siivoa sotkusi, Saatana!", nainen räyhäsi hänen kasvoilleen niin että sylki roiskui. Nainen istui hänen viereensä ja otti huikan viskipullostaan heti tämän jälkeen sammuen.

Hän katsoi ympärilleen ja havaitsi että kahvikuppi oli toden totta säpäleinä, mutta ikävä kyllä kaikki kahvit oli juotu. "Perhanan rotat lipsivät heti pöydän puhtaaksi kun silmä välttää", hän ajatteli itsekseen. Syötyään kupin jäännökset, hän nousi ja kiitti kahvilan työntekijää joka tässä vaiheessa kurlasi lattialla oksennuksessaan.

Astuttuaan ulos kahvilasta hän muisti että oli unohtanut maksaa, ja käännyttyään ympäri hän unohti että oli muistanut unohtamisen, ja astui tiskille tilatakseen uuden kahvin.
"Olkaa hyvä ja astukaa alas pöydältä", hän kuuli korisevan kehotuksen lattialta. Hän totteli kehotusta ja astui pois likaisen lautasen päältä ja hyppäsi takaperivoltilla takaisin lattialle. Havaittuaan oksennuksessa vellovan naisen, hän muisti että oli unohtanut maksaa, ja ripeällä liikkellä hän heitti kolikon naisen otsaan ja poistui murhapaikalta toivottaen muille asiakkaille hyvää päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cthulhu Fhtagn!