29.11.2014

Kevyempää...vai oliko sittenkään?

B, O ja B olivat mielenkiintoinen avaruusolento. Heillä oli kaukosäädin jolla pystyi säätää säätä (kuka olisi uskonut?!). Tämä kaukosäädin ei ollut yhtään mielenkiintoinen, mutta BOB oli. Hänellä oli nimittäin kolme karvaista päätä, joilla oli kaksi eri persoonallisuutta. Kahden reunimmaisen pään nimet olivat "B", ja keskimmäisen nimi oli "O". Tästä siis tulee yhteenlaskettuna nimi BOB. Vasen ja oikea pää olivat aina samaa mieltä kaikesta, mutta keskimmäinen pää tahtoi olla välillä vähän hankala. Tällöin B:t kopsauttivat O:ta päähän päillään. Menipähän hiljaiseksi, perkele.

Perkele oli uusi hieno sana minkä BOB oli oppinut ihmeelliseltä vetiseltä planeetalta, eräästä hyvin vihreästä ja vetisestä osasta tätä kummallista takapajulaa. Hän oli vakoillut veden äärellä savuavaa pientä asumusta, josta oli tullut nahkaisia olentoja ulos höyryävänä nopeasti liikkuen kohti märkää nestettä (BOB oli tottunut kotiplaneetoillaan vain kuiviin nesteisiin). Olennoilla oli vain yksi pää, kaksi jalkaa ja kaksi kättä. Kookkaammilla nahkaolennoilla näytti olevan myös pieni häntä, mutta se olikin olentojen etupuolella. Pienemmillä olennoilla oli kuitenkin suuret nahkasäkit päänsä alapuolella mitä ei kookkaammilla taas ollut. BOB oli ihmeissään näistä nahkaolennoista ja päätti tutkia asiaa lähempää. Hän oli hypännyt puskasta esiin ja koittanut tervehtiä rodulleen ominaisella tavalla, eli hännästä vetämällä. Isokokoisempi nahkaolento oli huudahtanut kylmän värisenä "VOI PERKELE!" ja muuttunut tuhkaksi BOBin kosketuksesta. Kaksi pienempää olentoa hyppäsivät märkään nesteeseen ja yksi kookkaampi olento oli kääntynyt ympäri ja liikkui nyt nopesti vastakkaiseen suuntaan tiputellen samalla jonkinlaista ruskeaa mössöä takapuoleltaan.

Mies juoksi paskat kintuillaan minkä ehti, pakokauhussaan miettimättä edes mitä tehdä. Kun hän tuli tajuihinsa, ymmärsi hän olevan lähellä naapurin mökkiä. Mies muisti että naapuri oli kehuskellut omistavansa enemmän aseita kuin naapurin Erkki. Mies tiesi että naapurin Erkillä oli ainakin yksi kuulapyssy, joten hän tuli toiveikkaaksi siitä että saisi jonkinlaista apua sen kolmepäisen apinan tappamiseksi. Miten se olikin tappanut hänen ystävänsä vain koskettamalla...tämä aiheuttaisi painajaisia loppuiäksi, mutta kostamalla hän saisi edes hieman rauhaa sielulleen. Mies astui naapurin mökin tontille ja kuoli kun naapuri ampui häntä haulikolla nenään.
"Mikähän helvetti noita saatanan hinureita vaivaa kun tulevat jo munasillaan kotiovelle", naapuri manaili ärsyyntyneenä. Naapuri lakaisi ruumiin nuotioon ja jatkoi kalan paistamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cthulhu Fhtagn!