30.3.2014

Jos lakia rikkoo, niin vankilaan joutuu

Synkän metsän laidalla, juuri siinä lähi-Siwan nurkan takana, oli herrasmies nimeltänsä Roope. Tämä Roope naukkaili kaikessa rauhassa keskellä päivää muumilimua, sitä mansikan makuista, ja oli muutenkin aika maireana ympäröivästä lämpötilasta. Oli tammikuun kahdeksas päivä ja pakkasta -30 astetta celsiusta, joten oli sanomattakin selvää että muumilimu oli oikein kohmeaa. Roopen ohi käveli yhtäkkiä jalankulkija. Roope suivaantui tästä kovasti että hänen vierestään käveltiin, ja päätti sitten lyödä ohikulkijaa lapiolla naamaan. Veret roiskuen ohikulkija kaatui maahan ja Roope jatkoi taas tyytyväisenä muumilimun naukkailua. Roope ei sitä huomannutkaan, mutta eräs silminnäkijä päättikin soittaa poliisin paikalle tapahtuman takia.

Noin kolmen tunnin jälkeen Roope havahtui siihen että muumilimu loppui yllättäen ja sattumalta paikalle tulikin pakettiautollinen poliiseja.
"Mitäs perkelettä täällä on tapahtunut!?", poliisisetä kysyi pelokkaana, katsellen samalla jäätynyttä veristä lammikkoa ihmisen naaman alla Roopen vieressä.
"No kävi sellainen juttu että tämä röyhkimys käveli minun vierestäni ja minä sitten kumautin ystävällisesti häntä naamaan lapiolla.", Roope vastasi höpööntyneenä.
"Selvä homma, hoidetaan asia kuntoon.", poliisitäti sanoi.

Pakettiautollinen poliiseja nosti verisen ohikulkijan pakettiautoon.
"Eiköhän tämä ollut tässä, viemme oikeuksiasi loukanneen ohikulkijan hetimmiten vankilaan kärsimään rangaistustaan."
"Selvä juttu, kiitoksia!", Roope vastasi.
"Ai juu, tuossa sinulle vielä uusi pullo muumilimua.", poliisiveli sanoi ja heitti autosta pullon parasta muumilimua Roopelle.
"Kiitos kiitos!", Roope huusi kaasuttavalle pakettiautolle ja avasi kylmän limupullon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cthulhu Fhtagn!