18.12.2013

Raimon päivä

Raimolla oli ongelma. Hän koitti kirjoittaa sähköpostia pomolleen, mutta aina kun hän oli saanut lauseen loppuun, teksti katosi. Raimoa alkoi ärsyttää niin paljon että hän päätti syödä banaanin todella tyrmistyneen näköisenä. Raimon työkaveri Reijo käveli toimiston oven edestä ja huomasi Raimon ilmeen. "Mikäs siel ny on ku noin kovast tyrmistyttää?", Reimo kysyi Roimalta. "Mää taisin murtaa sormeni.", Roima vastasi rauhallisesti ja veti kätensä pois kolosta. Reimo ja Roima lähtivät lääkäriin. Raimon toimiston seinässä oli nyt iso kolo, ja hän olisi kysynyt apua sähköpostiongelmaan, mutta Reijo oli vain kävellyt nopeasti oven edestä ja työmiehet lähtivät lääkäriin. Raimo päätteli että sähköpostiongelmat johtuivat kolosta seinässä, joten hän kirjoitti kirjeen hyvin ystävälliseen sävyyn

'Hyvä kolo,

Voisitko sulkeutua? Aiheutat häiriötä sähköisessä postiliikenteessä.

Terveisin,
Raimo'

Raimo asetteli kirjeen ystävällisesti koloon, ja kuuli kolosta hymyn. Hymyn jälkeen kolo umpeutui ja siirtyi kolmannen kerroksen siivouskomeroon, saisipahan talonmies Reiska jotain hupia päiväänsä.

Raimo alkoi taas kirjoittamaan viestiä pomolleen, ja tällä kertaa kun hän laittoi pisteen lauseen loppuun, hänen tuolinsa liukastui. Raimo kauhistui tästä käänteestä niin kovasti että löi päänsä pöytään ja pyörtyi.

Hän heräsi sairaalasta. Kolo oli lähettänyt hänelle kukkia, ja ne tuoksuivat hymylle. Raimo tuli iloiseksi ja heitti lusikan nurkkaan. Paikalle saapui hoitaja joka järkyttyi tästä käänteestä niin että löi päänsä lusikkaan joka oli nurkassa. Raimo oli hyvin hämmentynyt ja menikin nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cthulhu Fhtagn!