26.11.2013

Tärkeintä on hyvä kakku

Siitä lähtien kun metsästävä taikakissa oli kutsunut kolme siivekästä nahkaista tyynyä Abyssin tulimaailman seitsemänneltä tasolta meidän todellisuuteemme, olivat tyynyt (Nimiltään Hip, Nik ja Nak) olleet hyvin allapäin. Heidät oli kutsuttu paikalle maistamaan maailmankaikkeuden parasta pähkinäpiirakkaa, mutta saapuessaan hotellille pitkän matkan jälkeen, ei piirakkaa näkynyt missään.

Tyynyt kävivät ystävällisesti kysymässä hotellin vastaanottoneidiltä lähimmän piirakkabaarin osoitetta, mutta neiti vastasi vain "Otto!" ja kohautti olkiaan ja laittoi ne takaisin olkilaatikkoon. Hip oli hyvin pettynyt. "Olisi pitänyt jäädä Abyssiin, minulla on jo ikävä Peran Piirakkabaarin mustaherukkapiirakkaa, se on parasta!", Nak suivaantui tästä kovasti, "Eihän! Voikukkapiirakka se parasta on!" "Eipäs vaan tohvelipiirakka!", huusi Nik. Hotellin vastaanottoneiti huusi väliin "Otto!" ja heitti tyynyt raivolla ulos. Raivo oli tyytyväinen että häntä tarvittiin taas ja antoi vastaanottoneidille palkkioksi pusun poskelle. "Otto!", vastasi vastaanottoneiti punastuneena.

Zoq, Fot ja Pik jatkoivat maailman parhaan piirakan etsintää, eikä ainakaan naapurin Veikko tiennyt että miltä maistui tohvelipiirakka ja leipoi epähuomiossa sukkansa kakkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cthulhu Fhtagn!