21.11.2013

Laki on Luke

Oikeusdraamaa. Kyrmynenäinen Salimestari jakaa oikeutta lakia vääntäville rosmoille. Salimestari ei pidä yhtään siitä että laki on kokenut vääntävää tunnetta, ja tämän takia pilkkookin rosmojen luomet kalakeittoonsa.

"Mutta herra Salimestari...", aloittaa keltanokkainen rosmopuolustaja Luke. Nenänsä niin keltainen että neitojen poskipunatkin muuttuvat viereisessä rakennuksessa oranssiksi. "Turpa kiinni Luke tai pilkon nokkasi soppaan", keskeytti Salimestari, "Ja minä vihaan keltaista kalakeittoa".

Lukea on lyhyen elämänsä aikana aina parjattu keltaisesta nenästään, useimmiten siksi koska se ei ole niin hieno kuin naapurin Roopella, mutta toisinaan taas liika keltaisuus on häirinnyt kanssakulkijoita. Tällä kertaa hänen mittansa tuli täyteen, nyt piti lähteä kaupaan ostamaan isompi mitta. Luke kääntyi salin ovea kohti ja käveli pitkin askelin, kuten kuka tahansa hyvä keltanokkainen, mutta sen sijaan että olisi lähtenyt ostamaan isompaa mittaa, päättikin Luke että häntä ei enää pompoteltaisi. "Arvon herra Salimestari, minusta tuntuu että sinun ahdistelevat uhkauksesi ovat pompotelleet minua aivan liikaa, ja.. ", Salimestari hyppäsi keittiöstään Luken eteen veitsen kanssa, ja "ENKÖS VAROITTANUT?!" huudahduksen kera leikkasi Luken keltaisen nokan keittoonsa. "No voihan nenä", tokaisi Luke ja maistoi keltaista keittoa. Ja se oli hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cthulhu Fhtagn!