24.11.2013

Kissa metsästää

Oli kaunis syyspäivä. Puiden lehdet vielä punaisia ja keltaisia, aurinko paistoi ja ilmassa oli raikas tuoksu aamun sateen jälkeen. Pieni kissa, nimeltänsä Bob, oli metsän reunalla metsästämässä. Bob oli hyvinkin tavallinen lyhytkarvainen musta maatiaiskissa lyhyine kuonoineen ja keltaisine silmineen, mutta yksi piirre sillä olikin erikoinen, nimittäin valkoinen hännän pää, joka teki hänestä taikakissan.

Bob oli huomannut uskomattomat taikavoimansa kerran kun oli ollut metsän reunalla metsästämässä, ja hän oli löytänyt hiiren. Hiiri oli ollut pahassa hiirikuumeessa, joten sitä oli autettava, mutta Bob ei osannut tekohengitystä ja omassa paniikissaan oli sitten työntänyt häntänsä hiiren suuhun, ja hiirellä oli tullut heti parempi olo! Hiiri ja Bob olivat kätelleet ja toivottaneet toisilleen mukavat päivän jatkot.

Bob olikin aika ylpeä taikahännästään, ja kehuskeli siitä kaikille metsän linnuille ja oraville jotka tulivat vastaan hänen metsästämisessään. Vaan yksi pieni orava ei uskonutkaan Bobin taikavoimiin. "Satanen vetoa että et pysty kutsumaan demoneita Abyssin seitsemänneltä tasolta!", orava uhosi. Bob näytti ensin hämmentyneeltä, mutta sitten keskittyi. Hän sulki silmänsä ja alkoi nähdä multiversumin pyörteet hännässään, komeetat risteilivät ja planeetat räjähtelivät. Ja hänen keskittymisensä keskittyi Abyssin tulimaalimaan, jonka seitsemännelle tasolle hän lähetti kutsun: "Tulkaa metsäämme ja maistakaa maailmankaikkeuden parasta pähkinäpiirakkaa".

Bob avasi silmänsä ja hänen häntänsä päähän oli avautunut todellisuuksien välinen portti. Se oli pieni ja vaaleanpunainen. Orava katsoi tapahtumaa silmät pyöreänä ja kun portista hyppäsi esiin kolme nahkaista ja siivekästä tyynyä, hän säikähti niin että säpsähti ihan vähän. Portti sulkeutui tyynyjen perässä ja Bob virnisteli oravalle. "Satanen tuohon tassuun", Bob ilkkui ja nosti toisen käpälänsä. Orava murisi pettyneenä ja kaivoi taskustaan satasen. "Oli ilo lyödä kanssasi vetoa", Bob sanoi ja jatkoi metsän tekemistä metsästämisellään. Orava lähti pettyneenä kotiinsa päin. Tyynyt kohauttivat olkiaan ja lähtivät lähimpään hotelliin pitkän matkan jälkeen.

1 kommentti:

Cthulhu Fhtagn!