25.5.2012

Päivä 6

Ne saivat vaimoni ja poikani! Koitimme siirtyä yhdessä keskustasta kotiin päin koska niitä alkoi olla liikaa ympäröivällä alueella, mutta ne olivat virittäneet ansan, ansan! En kuvitellut että ne kykenivät niin älykkääseen ajatteluun. Luulimme että parkkipaikka oli hetkellisesti tyhjä, lukuunottamatta verta, ruumiita ja lasinsirpaleita, joten otimme tilantesta hyödyn irti, mutta kun olimme poistumassa linnoitetusta apteekista autollemme, ne hyökkäsivät katolta. Ruhjeita ja haavoja siinä rytäkässä tuli, mutta ne saivat yliotteen.

Yllätyksekseni ne eivät tappaneet meitä, vaan tuntui siltä että ne jäivät odottamaan jotain. Vielä suurempi yllätys oli se kun yllättäen joukko niitä lähti johdattamaan vaimoani ja poikaani pohjoiseen päin. Koitin lähteä perään mutta ne alkoivat murista niin uhkaavasti että en pystynyt tehdä mitään, minut olisi tapettu heti ja uhraukseni olisi ollut turha. Katsoin vaimoni kyyneleisiin silmiin kun hänet talutettiin pois, pieni poikamme hänen sylissään. Olen varma että he ovat vielä elossa, tässä kaikessa täytyy olla jokin järki!

Kun suuri osa joukosta joka oli ympärilläni lähti pois, niin ne muutamat jotka jäivät viereeni alkoivat hiljalleen käyttäytyä tyypillisen arvaamattomasti. Voisiko niiden älykkyys kasvaa kun niitä on paljon yhdessä?! Kuitenkin, yksi niistä alkoi karjumaan ja ilmeisesti virtsaamaan minne sattuu! En ymmärrä miten se on mahdollista, en ymmärrä paljoakaan niistä, mutta sain otetettua sen kaulasta kiinni "häiriön" aikana ja heitin sen muita päin. Minulle tuli niin kova adrenaliinihyöky että tuntui kuin olisin juossut kuin Teräsmies!

Juoksin kotiamme kohti käyttäen samalla metsiä suojakseni, oletin että ne liikkuvat huonommin maastossa. En nähnyt yhtään niistä matkallani enkä pihassamme, joten luulen että ne eivät ole vielä tulleet näin syrjään keskustasta. Olisiko tämä kuitenkin vain paikallinen ongelma? En kyllä keksi miten se voisi olla...matkapuhelimet lakkasivat toimimasta kolme päivää sitten, ja sähköt katkesivat päivä sen jälkeen, joten jotain suurempaa on täytynyt tapahtua.

Olen nyt kotona kirjoittamassa tätä, enkä ole saanut naapueihin yhteyttä. Toivottavasti he ovat päässeet turvaan. Laitoin reppuun kaiken hyödyllisen tavaran mitä löysin, ja nyt mukanani on se mitä olisimme tulleet täältä alunperin hakemaankin...voi paska, kuulen rapinaa ja kilinää, ne taitavat olla ovella! Käytin täällä liikaa aikaa, nyt on lähdettävä. Parvekkeen kautta alas, onneksi ei ole pitkä pudotus. Toivottavasti saan taas jatkettua kirjoituksiani toinen päivä, jos en selviä niin joku voi hyötyä muistiinpanoistani....perkele ne tulivat oven läpi!!

...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cthulhu Fhtagn!