6.9.2011

Sikke silakkapihvi

Sikke oli hyvin yksinkertainen silakkapihvi. Ruisjauhoinen ja suolalla maustettu. Pippurista hän ei välittänyt. Hänen nimestään huhuiltiin usein että se liittyisi johonkin sokerileivonnaiseen, mutta näin ei ole näppylät.

Aikojen alussa Sikke oli kaksi silakkaa, tai ainakin osa niitä. Nämä silakat, nimeltään Qarthyrflex ja Poppeli, kaapattiin suureen kelluvaan metallialukseen vielä kun soppa oli lämmintä ja kaikilla hymy takapuolessa. Qarfelthyx ja Poppeli olivat hyvinkin uteliaita siitä että mitä heille nyt kävisi, ja pääthän siinä lähti irti.

Silakat pääsivät vapaina päistään ja sisäelimistään kellumaan keittiön pesualtaaseen, ja he olivat oikein iloisia siitä ettei heidän tarvinnut enää ajatella, vaikka eivät mitään muistaneetkaan. Ja sitten heidät silvottiin röyhkeästi.

Niinhän siinä kävikin sitten että sattumalta Qartyblobxzin ja Poppelin kyljet yhdistettiin raa'alla marsupilamin voimalla, jolloin heistä tuli The One. Haiseva pinkki lihamöykky nimeltänsä Kokki oli kuitenkin tyytymätön tuotokseen joten hän heitti Qarfunklen ja Poppelin yhdistyneenä radioaktiivisen jätteen mukana mereen.

Kului kolme aquasekuntia ja ameeba nimeltänsä Aimo Annos löysi Qhulfernixin ja Poppelin kyljet yhdistyneinä. Hän nimesi tuotoksen Sikke:ksi.

Ja niin tarinamme voi alkaa.

Luku 1. Sikke ei osaa, mutta kuitenkin jotain!

Sikke muisti että on silakkapihvi. Tämän ymmärrettyään hän lopetti yrittämisen, ja meni aaltojen mukana. Sikke ei nähkääs osannut uida. Sikke on aika huono silakkapihvi. Hän oli viimeiset viisi aquasekuntia yrittänyt uida eteenpäin, mutta sai aina muistuttaa itselleen että se ei onnistu. Tämä oli erityisen ikävää aina silloin kun tabby -rotuiset kissat meloivat kanootillaan Siken luokse vain tökkiäkseen häntä haarukalla. Pakotietä ei ollut.

Tällä kertaa viheliäitä tabbyjä ei näkynyt missään, vaikka eihän Sikke sitä tiennyt koska silakkapihveillä ei ole silmiä. Hän tunsi silti pahoinvointia jatkuvasta aalloilla keikkumisesta, joten hänen oli pakko pysäyttää meri hetkeksi. Kyllä, kaikilla silakkapihveillä on kyky pysäyttää meri, et vain ole koskaan nähnyt kenenkään yrittävän.

Meri pysähtyi ja Siken vatsa rauhoittui ja hän odotteli että veri palautuisi hänen sormiinsa. Läheisen saaren edustalla kulkeneen pikaveneen kuljettaja lensi veneen hytistä ulos äkkijarrutuksen takia. Suoraan odottavan pysähtyneenmerenhain suuhun. Tämä hailajike on tunnettu siitä että se ilmestyy vain jos meri on pysäytetty.

Käynnistettyään meren uudelleen Sikke lähti lipumaan kohti tuntemattomia maita.

To be continued...

1 kommentti:

Cthulhu Fhtagn!