14.9.2010

Päivä Elämää

Hän heräsi kioskilta erittäin iloisena ja varmana. Vaikka hän ei muistanut mitään ennen tätä hetkeä, hän oli varma että kohta joku tulisi hakemaan hänet.
Hän oli myyjän takana ja huomasi että kioskilla ei ollut muita. Myyjä teki rauhassa päivän Metro-lehdestä sudokua eikä huomannut ketään takanaan.
Hän odotti rauhallisena myyjän takana että joku tulisi sisälle. Ja sitten ovi kävi. Sisään astui parrakas mies, jolla oli toisen käden tilalla koukku, toisen silmän päällä silmälappu, toisen jalan tilalla puinen keppi ja toisella olkapäällä papukaija joka rääkyi:
"Polli tahtoo kaljaa! Polli tahtoo kaljaa!"
Parrakas mies mulkaisi harmaalla silmällään papukaijaa ja rääkaisi:
"Nyt Polli pitää turpansa kiinni tai Pollista tehdään pirtua!"
Myyjä katsoi ovelle hämmentyneenä. Parrakas mies lähestyi myyjää.
Hän katsoi iloisena myyjän takaa kun parrakas mies lähestyi tiskiä. Hän tiesi että nyt tuli noutaja. Parrakas mies mumisi jotain myyjälle ja myyjä antoi miehelle lehtihyllystä Aku Ankan. Aku Ankka oli noutajan vuoksi erittäin iloinen.
Myyjä alkoi vaatia maksua lehdestä, mutta sitten Polli alkoi nokkia myyjää, parrakas mies huuteli "Yarr! Garr! Blarr" ja juoksi karkuun niin nopeasti kuin puujalallaan pystyi. Myyjä jäi verissään lattialle makaamaan miettien huonoa aamuaan, pystymättä liikkumaan kohti puhelinta soittaakseen poliisille, koska Polli oli nokkinut myyjän pään irti.
Parrakas mies pääsi ulos pienestä kiskasta ja huomasi sitten että hänen lehtensä hymyili hänelle. Parrakas mies suivaantui tästä niin kovasti että repi lehden kahtia ja heitti sen roskikseen. Aku Ankan hymy hyytyi.
Parrakas mies lähti ylittämään tietä, mutta hajamielisen poliisin ohjaama poliisiauto ajoi hänen päälleen.
Rami ei edes huomannut miestä jonka yli hän juuri ajoi. Hän oli liian keskittynyt olemaan järkyttynyt juuri kuulemastaan paljastuksesta; hänen rakastajansa Sami onkin nainen. Ramin työkaveri Jorma näytti hänelle apukuskin paikalta kuvia Ramin rakastajasta ennen sukupuolenkorjausleikkausta. Rami oli erittäin järkyttynyt, ja painoi hämmentyneenä kaasua aina vain enemmän.
Poliisit olivat lähteneet erään juopuneen kuskin perään, joka oli ajanut liian hiljaa. Juopunut kuski havaitsi nyt että poliisiauto lähestyi vähän liiankin nopeasti. Niinpä hän säikähtäneenä päätti luovuttaa ja pysäytti auton tien sivuun.
Poliisit kaahasivat ohi ja juopunut kuski päätti sen kunniaksi korkata kolmannen kossupullon. Juopuneen kuskin vaimo oli ollut sängyssä hänen äitinsä kanssa, joten juopunut kuski oli kussut molempia silmään, ja lähtenyt kossua juoden ajamaan.
Nyt parin huikan jälkeen kolmas ja viimeinen pullo tyhjeni, joten lisää olisi saatava. Hän käynnisti uskollisen Lada Samaransa, ja lähti pientareelta kohti viinakauppaa. Hän ei vain tiennyt missä lähin kauppa oli. Hän muisti nähneensä jonkin kiskan vähän taaempana, ja päättikin tyytyä keskiketterään. Niinpä hän lähti peruuttamaan kohti kiskaa jolle oli matkaa 10 kilometriä, niin, peruuttamaan.
Tällä välin Polli suri herraansa parrakasta miestä. Miehestä oli jäljellä vain märkä läntti maassa, joten Polli päätti juoda pirtut hänen kunniakseen. Polli lähti kohti laivaa jonka he olivat parkkeeranneet kiskan taakse, ja haki sieltä kolme ämpärillistä pirtua. Polli alkoi ryypätä ankarasti herransa nimeen, kun yhtäkkiä punainen Lada Samara hyökkäsi märän läntin päälle. Autosta nousi erittäin juopunut henkilö, jolla oli erittäin iso ja punainen nenä. Polli nimitti henkilön uudeksi herrakseen ja he joivat pirtua aamuun asti, iloisesti tanssahdellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cthulhu Fhtagn!